WHO'S THAT GIRL ? / PROEVERIJEN VAN WIJN EN SPIJS / CURSUSSEN WIJN EN SPIJS / ADVIES WIJN EN SPIJS / GUESTBOOK / CONTACT / HOME
 

EEN ENGEL OVER DE VLOER ...
de Engel van Bacchus trekt rond en bezoekt gezelschappen van elke soort op maat. In proeverijen, lessen, workshops en cursussen ga je heerlijk snoepen van Wijn & Spijs.

PROEVEN EN LEERZAAM GENIETEN
de Engel van Bacchus laat je gezellig informeel en leerzaam genieten van wijn en veel lekkers dat daarbij past. Ze deelt haar ervaring met je en geeft je advies en zelfvertrouwen bij het maken van goede combinaties van wijn met ander lekkers.

LAAT JE LEIDEN NAAR BEWUSTZIJN VAN GENOT
Enthousiast en op zeer onderhoudende wijze neemt de Engel van Bacchus je mee in de wereld van Wijn en Spijs en maakt die toegankelijk. Ze wakkert je bewustzijn aan van het plezier en genot dat wijn met lekker eten je kan geven en de GastronoMische gevolgen daarvan.

OVERAL & ALTIJD
Wanneer en waar je maar wilt: Bij je thuis, op je kantoor, in je favoriete restaurant of op een leuke locatie.

WAAROM?
Gewoon, om jezelf en anderen te verwennen. Als onderdeel van een vrijgezellenfeest of iets anders dat te vieren is; je zoveelste verjaardag of als origineel cadeau aan iemand. Als bedrijfsuitje met collega’s, om je personeel, klanten of prospects eens in de watten te leggen, met je bedrijfsvereniging, als onderdeel van een evenement of project, voor een reunie, als prettig eind aan een vergadering, als incentive, voor het betere teambuilding of om je horecapersoneel doelgericht op te leiden.

LEKKERE WIJN

Natuurlijk adviseert en verkoopt de Engel je graag haar exclusieve wijnen, voorzien van smakelijke eettips... en ook voor uw geschenkenpakketten kunt u bij de Engel van bacchus terecht!

GastronoMi
who’s that girl?

that’s me! Mireille, GastronoMireille..
Hart, ziel en zaligheid. Al vroeg in mijn leven kwam ik in aanraking met wijn en ik...
Lees verder
Proeverijen van Wijn
en Spijs

Een proeverij van wijn en spijs kan voor iedereen, overal en altijd!
Op ongedwongen wijze vergroot je kennis van wijn... Lees verder
Cursussen over wijn
en spijs

De Engel van Bacchus geeft en
schrijft cursussen als geen ander.
De mogelijkheden zijn onbeperkt.
Of je nou gewoon een goed glas...

Lees verder
Advies in Wijn en Spijs
Iedere situatie nodigt uit voor speciaal advies als het om wijn gaat. Of je nu thuis een geweldig menu hebt waarbij de wijn de puntjes op de i moet zetten... Lees verder
Freelance
de Engel van Bacchus werkt Freelance als Vinoloog en kok voor ondermeer Kookscholen, Wijnimporteurs, Hotels en Restaurants, Wijnwinkels en Slijterijen, Keukencentra, Tijdschriften,Evenementenorganisaties, Teambuilders, te drukke collega’s en iedereen die particulier of zakelijk graag eens een privé kok en wijnspecialist in huis wil hebben.
 
EXLUSIEVE PROEVERIJEN, CURSUSSEN, VERKOOP EN ADVIES VAN WIJN & SPIJS
de Engel van Bacchus GastronoMi, Postbus 254,1110 AG Diemen / 06-49716553 / vraag@engelvanbacchus.nl